Neodgovoreni postovi | Aktivne teme Sada je: 05. 09. 2010. (18:16).

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
facelifting smarta 451 
Autor/ica Poruka

Post facelifting smarta 451
http://www.carsession.com/car-news/2010 ... elift.html

lagani facelifting unutrašnjosti uključuje nove audio sustave (DIN 2 sa navigacijom), male promjene na instrument ploći i otvorima za ventilaciju, izvana novi modeli felgi, pomodna LED dnevna svjetla, farovi u boji karoserije, motor smanjena potrošnja i emisija CO2 plinova!

Sve u svemu ništa posebno, za moj ukus su neki detalji prekičasti (LED svjetla umjesto maglenki - treba vidjeti u živo kako bu izgledalo i farovi u boji auta/totalno ženskasto :( ).

slika

slika

08. 07. 2010. (13:16)
Profil Pošalji e-mail
Smart kritičar

Post Re: facelifting smarta 451
Neke stvari su mi super, a neke mi i nisu baš.
Kad stigne otići ću da ga vidim uživo, jer mi se jako sviđa ova nova nebesko plava metalik boja.
U konačnici ocjena je 5, nema većih prigovora.

BTW: nakon što sam i sam imao i još uvijek imam bež interijer shavtio sam da je nakon crnoga jako nezahvalan i težak za održavanje, možda ne još sada dok je auto nov, ali s vremenom će biti problema. Preporuka iz mog iskustva ne kupujte Smarta i svijetli interijer, mislim da ću ga opet morati prodati samo zbog toga i kupiti si ovaj novi kad izađe, s ovom plavom bojom i crnim interijerom, no ono što je za svaku pohvalu i preporuku je definitivno metalik boja.

08. 07. 2010. (16:49)
Profil Pošalji e-mail

...je ljepi je taj svjetlo plavi metalic, ali samo sa ovom svjetlom untrašnjosti . sumnjam da bu tako dobar sa crnom :(

P.S.
ja nemam baš nikakvih problema sa održavanjem bež unutrašnjost :P evo neki dan mi pala čokolada sa sladoleda na sic i nisam skužio, došao doma i vidim na hlaćama ogromne fleke (jedva se oprale).Odem do auta sa vlažnom maramicom i obrišem fleku za cca.3 sec!

08. 07. 2010. (18:00)
Profil Pošalji e-mail
Smart kritičar

Da, obrišeš s kože, ajde ju tako lako obriši s mojih siceva, nema ni promil šanse da bi to tako išlo.

Bež unutrašnjost je jako štosna, i stvarno meni je uvijek bila draga, ali nepraktična je i nezahvalna i tu nema puno filozofije, crna je šta se praktičnih stvari tiče u puno većoj prednosti, ali manje dolazi do izražaja, što je istina.

Opet ću ponoviti da ne bi bio kontradiktoran da se meni puno više sviđa bež, ali nakon što sam ju imao, ne bi je više nikada uzeo, i to je to, i naravno nikad više ne bi uzeo auto koje nema metalik boju, pa koliko god ona koštala, iako moram priznati da mi je bijeli Smart jako lijep, i super mu stoji boja (tvornički nazvana crystal white), ali kada bi bio u Diamant bijeloj metalik, koja je jedina bijela metalik boja, bio bi još lijepši, samo je ta boja izrazito skupa i jedino Mercedes CLS u svojoj paleti ima tu boju.

09. 07. 2010. (02:10)
Profil Pošalji e-mail

evo jedan ljepi video smarta 2011 (brabus)

http://www.youtube.com/watch?v=PkVG-9tuihQ&feature=player_embedded

01. 08. 2010. (15:24)
Profil Pošalji e-mail
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: