Neodgovoreni postovi | Aktivne teme Sada je: 05. 09. 2010. (18:35).

Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 
povoljnije auto osiguranje za članove 
Autor/ica Poruka

Post povoljnije auto osiguranje za članove
Osiguranje motornih vozila

Osiguranje automobilske odgovornosti
Motorno vozilo u prometu predstavlja potencijalnu opasnost da se njegovom uporabom nanese šteta trećim osobama.
Da bi se zaštitile žrtve u prometu, vlasnici motornih vozila moraju zaključiti obavezno, zakonom propisano, osiguranje od automobilske odgovornosti.

Kasko osiguranje
Automobilski kasko je dragovoljno osiguranje motornog vozila s ciljem naknade materijalne štete nastale u prometnoj nezgodi i onda kada ste vi skrivili prometnu nezgodu.
Uz oba gore navedena osiguranja možete sklopiti dragovoljno osiguranje od nezgode.
Svaki vozač može vlastitom krivnjom prouzročiti štetu na svom vozilu. Nemojte čekati da Vam se to dogodi - ugovorite kasko osiguranje na vrijeme!
Popust invalidima domovinskog rata i civilnim invalidima od 15 % do 20 %.
Supružnici mogu na osnovu jedne police osiguranja ostvariti bonus u iznosu od 25%.
Prilikom ugovaranja police automobilske odgovornosti i kaska uz to moguće je ostvariti i popust na po polici kaska do max 50%.

POKLANJAMO VAM
Ukoliko sklopite osiguranje od automobilske odgovornosti i kasko osiguranje na poklon dobivate Grawe mobil.Mobil ima funkciju (slično kao HAK) pomoć na cesti ali i neograničen broj šlepanja tijekom osigurateljne godine.

Kontakt: ranko.brodic@grawe.hr

099 505 25 50

19. 01. 2010. (16:37)
Profil Pošalji e-mail

Post Re: povoljnije auto osiguranje za članove
Samo pitanje, što je to povoljnije za članove smart kluba?

11. 03. 2010. (09:45)

U postupku je potpisivanje sporazuma po kojem bi članovi imali veliki popust (dosta individualno ali cca. 20 %) ako bi uz ao osiguranje sklopili životno ili osigurali imovinu ili npr. putno.
Odmah ti mogu dati kao poklon za ugovaranje ao iznos koji se odnosi na nezgodu npr. 40/80 za tebe gratis (iznosi 114kn),ali bitno je da bi se na konto svakog ugovorenog osiguranja preko mene u klubsku kasu odvajao određen iznos novaca koji je dogovoren s upravom kluba i sastavni je dio aneksa sporazuma o suradnji. Na ovaj način potpomogli bi daljnji razvoj kluba a ionako ima stvari koje moramo ugovoriti.....

099 505 25 50

12. 03. 2010. (14:00)
Profil Pošalji e-mail
Moderator

rbrodic je napisao/la:
U postupku je potpisivanje sporazuma po kojem bi članovi imali veliki popust (dosta individualno ali cca. 20 %) ako bi uz ao osiguranje sklopili životno ili osigurali imovinu ili npr. putno.
Odmah ti mogu dati kao poklon za ugovaranje ao iznos koji se odnosi na nezgodu npr. 40/80 za tebe gratis (iznosi 114kn),ali bitno je da bi se na konto svakog ugovorenog osiguranja preko mene u klubsku kasu odvajao određen iznos novaca koji je dogovoren s upravom kluba i sastavni je dio aneksa sporazuma o suradnji. Na ovaj način potpomogli bi daljnji razvoj kluba a ionako ima stvari koje moramo ugovoriti.....

Ovo je ineteresantno!!Lijepa ponuda još samo da se ostvari iiii gdje će nam biti kraj!! 8-) ;-) :roll:
Jesi li to s Dugim dogovorio već?! :grin:

12. 03. 2010. (14:14)
Profil Pošalji e-mail

ajmo mi konkretno stavili cifre na papir. meni kroz koji dan ističe rega za smarta, pa gledam u kojem osiguranju sklopiti policu AO. Snaga je 43kw, ZG tablice, za vozača i 1 putnika bi sklopio na 60/120000kn.

koliko treba platiti u Grawe osiguranju?

www.k-index.hr

12. 03. 2010. (14:47)
Profil Pošalji e-mail Web stranica
Administrator

Gigo je napisao/la:
rbrodic je napisao/la:

Ovo je ineteresantno!!Lijepa ponuda još samo da se ostvari iiii gdje će nam biti kraj!! 8-) ;-) :roll:
Jesi li to s Dugim dogovorio već?! :grin:

Je, dogovarano je s Dugim

12. 03. 2010. (15:00)
Profil Pošalji e-mail
Moderator

Ako je tako onda ok!Ja nisam znao za dogovor.No Dugi zna i to je najbitnije.Kolko sam skuzio ako uzmemo u kompletu osnovno i kasko onda tek slijedi popust. 8-)

12. 03. 2010. (15:15)
Profil Pošalji e-mail

:lol:

Zadnja izmjena: Buggy; 08. 04. 2010. (21:51); ukupno mijenjano 1 put/a.

13. 03. 2010. (17:14)
Profil Pošalji e-mail

Za 43kw i nezgoda 60-120 i zg tablice sa 50% ao iznosi 1643,74kn.
Naglasio bi da je samo osiguranje 1489,84 a nezgodu 40-80 bi poklonio članovima kluba i eventualno foruma,ako to uprava tako odluči.
Od svakog sklopljenog ao osiguranja 10kn ide u klubsku blagajnu.Na ostale vrste osiguranja odvajanja u klubsku blagajnu su osjetno veća (od 100kn na više) i mogu puno pomoći pri daljnjem razvoju.

Oprostite mi što nisam odmah odgovorio,al nisam bio u toku.Nikakva obavijest mi nije stigla na mail da je tema podignuta.
Iako nisam iz Zg, često odlazim roditeljima u posjet. Pokušat ću uskladiti privatne obveze kao bi se upoznao sa ekipom koja mi se čini super.
Kako je uspostavljena suradnja s Mercedes Benz Klubom predlažem da svratite subotom navečer na parkiralište Bile na rotoru i upoznate se s dečkima.

Živjeli

099 505 25 50

13. 03. 2010. (17:47)
Profil Pošalji e-mail
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 9 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži: